اخطار! ۩۞۩ ZERO BOOK ۩۞۩

توجه : همانطور كه مي دانيد ايران عضو و امضاء كننده كپي رايت بين المللي نيست و بنابراين كليه كتابهاي چاپ شده در محدوده جغرافيايي ايران نيز فاقد حق مؤلفين در سطح بين المللي خواهد بود. لذا اين سايت و مدير آن هيچ گونه مسئوليتي درقبال كتابها و لينكهاي معرفي شده ندارد.چرا که كتابهاي معرفي شده در اين سايت ، توسط كاربران مختلف تهيه و بارگذاري شده است. و برشما است كه در هنگام دانلود از خارج كشور به قوانين كشور محل اقامت خود توجه داشته باشيد.
Disclaimer:As Iran is not a signatory of international copyright law , None of the books printed inside it is protected by this law. Nevertheless, all the books shown above are not hosted or transmitted by this server. The links are provided solely by this site’s users. The administrator of this site cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.


۱۳۹۵ بهمن ۶, چهارشنبه

دانلود کتاب روش طراحی و تحلیل مدارهای الکترونیک


نام نویسنده:دكتر خليل مافی نژاد - مهندس فرامرز صبوری
زبان:پارسی
تعداد صفحه:457
قالب:PDF
حجم:5.22 MB
دانلود کتاب روش طراحی و تحلیل مدارهای الکترونیک
 
مقدمه :
همگامی با رشد بی وقفه تکنولوژی ، مستلزم وقوف کامل بر ریشه های این حرکت سریع است . الکترونیک عصری تازه بر صنعت قرن حاضر گشود و همچنان نیز طلیعه دار کاروان علوم است. کتابی که در اختیار شماست، می کوشد با تفحص در عمق برخی از ریشه های این علم نوین، شما را نیز با این کاروان همسفر سازد.
هدف اصلی ما در تدوین این کتاب آن است که به یاری مسایل متنوع ، دانشجویان رشته مهندسی برق و فیزیک را در فهم عمیقتر مقدمات الکترونیک یاری دهیم . نخستین جلد از این مجموعه تا حدود زیادی بر مباحث دروس الکترونیک یک و دو رشته های مختلف مهندسی برق منطبق است و بخوبی می تواند نیازهای این گروه از دانشجویان را برآورده سازد.
فصل یک از کتاب حاضر ، به پاره ای از کاربردهای مدارهای دیودی می پردازد .در فصل دو با نحوه ی بایاس کردن مدارهای ترانزیستوری اعم از دو قطبی و اثر میدان آشنا می شویم . سپس در فصل سه به بررسی تقویت کننده هایی که از همین عناصر فعال استفاده می کنند ، می پردازیم . فصل چهار ما را با تقویت کننده های تفاضلی و روش های استخراج مدارهای معادل نیمه آشنا می کند …

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر