اخطار! ۩۞۩ ZERO BOOK ۩۞۩

توجه : همانطور كه مي دانيد ايران عضو و امضاء كننده كپي رايت بين المللي نيست و بنابراين كليه كتابهاي چاپ شده در محدوده جغرافيايي ايران نيز فاقد حق مؤلفين در سطح بين المللي خواهد بود. لذا اين سايت و مدير آن هيچ گونه مسئوليتي درقبال كتابها و لينكهاي معرفي شده ندارد.چرا که كتابهاي معرفي شده در اين سايت ، توسط كاربران مختلف تهيه و بارگذاري شده است. و برشما است كه در هنگام دانلود از خارج كشور به قوانين كشور محل اقامت خود توجه داشته باشيد.
Disclaimer:As Iran is not a signatory of international copyright law , None of the books printed inside it is protected by this law. Nevertheless, all the books shown above are not hosted or transmitted by this server. The links are provided solely by this site’s users. The administrator of this site cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.


۱۳۹۶ فروردین ۱۹, شنبه

سوانح ايام در زندگی برقعی

تاليف: آيت الله العظمي علامه سيد ابو الفضل ابن الرضا برقعي قمی تولد: 1329ه‍ .ق مطابق با 1287شمسى وفات: 1413 ه‍ .ق مطابق با 1372 شمسى مراجعه و تصحيح: اسحاق دبیری (رحمه الله) چاپ اول 1429/1387 ه‍ فهرست:
علامه برقعي در شروع از جمله ی علما ي مذهب شيعه اثنا عشري بوده و از مجتهدين اعلامشان به شمار مي رفت، ولي اخلاص، صدق و مبارزه او با بدعتها و خرافات و تمسك شديد علامه به قرآن كريم نهايت او را به طرف حق که راه رسول الله و اهل بیت و اصحاب بزرگوارشان می باشد رهبري كرد.

۱۳۹۶ فروردین ۱۷, پنجشنبه

دانلود کتاب اَدَبِ مرد بِه زِ دولت اوست تحریر شد اثر ایرج پزشکزاد

دانلود کتاب ادب مرد به ز دولت اوست تحریر شد اثر ایرج پزشکزاد  >> www.ZeroBook.lxb.ir <<  صفربوک

دانلود کتاب اَدَبِ مرد بِه زِ دولت اوست تحریر شد

اثر ایرج پزشکزاد

* * *

ایرج پزشکزاد در سال 1928 میلادی در تهران به دنیا آمده است،

تحصیلات ابتدائی و متوسطه را در تهران و عالی را در فرانسه در رشتۀ حقوق

به پایان رسانده است. سالها در مطبوعات تهران با نام مستعار الف.پ.آشنا

همکاری کرده است. چند سال به سمت قاضی در دادگستری و

سپس تا انقلاب 57 به عنوان دیپلمات در وزارت امور خارجۀ ایران خدمت

کرده است. و از آن هنگام به روزنامه نگاری اشتغال دارد...

کتاب حاضر نمایشنامه کمدی است که در سه پرده و براس نخستین بار

در سال هزار و سیصد و پنجاه و دو انتشار یافت.

و در سال 1380 چاپ پنجم با موفقیت انجام گرفت.

نمایشنامه در سه قسمت با یک مقدمه و یک مؤخره

»داستان نمایشنامه درمورد یک کارمند ساده است که دارای‌ اهل‌ و
عیال با مشکلات خاصه خودش می باشد
و با وجدان کاری که دارد ،

حاضر نشده‌ رشوه ای به قیمت ده هزار برابر حقوقش را در قبال یک کار ساده بگیرد.

و ناگزیر جهت گول زدن این آدم ساده که به مرض پارسایی از درجه پنج مبتلا شده ،

شیطان به طور شخصی داخل زندگی او می‌شود...«

دانلود رمان دختر رعیت نوشته م.ا.به‌آذین (محمود اعتمادزاده)

دانلود کتاب دختر رعیت نوشته م ا به آذین ( محمود اعتمادزاده )

دانلود کتاب دختر رعیت نوشته م.ا.به آذین

( محمود اعتمادزاده )

* * *
دانلود رمان دختر رعیت نوشته م.ا.به‌آذین (محمود اعتمادزاده)

دانلود کتاب قصه های کوتاه برای بچه های ریش دار اثر محمدعلی جمالزاده

دانلود کتاب قصه های کوتاه برای بچه های ریش دار اثر محمدعلی جمالزاده   www.ZeroBook.lxb.ir  صفربوک

دانلود کتاب قصه های کوتاه برای بچه های ریش دار

اثر محمدعلی جمالزاده

* * *

سیّد محمدعلی جمالزاده را پایه گذار داستان نویسی جدید فارسی و

ندا دهندۀ تجدید حیات نثر فارسی شمرده اند.

عموم کسانی که دربارۀ نثر فارسی معاصر و داستان نویسی جدید

فارسی بحث کرده اند ، جمالزاده را پیشرو این طریق شمرده و

از سهم بزرگ او در این کار یاد نموده اند.

کتاب حاضر نمونه ای از آثار این مرحوم می باشد!

دانلود رمان دوئل نوشته آنتون پاولوویچ چخوف

دانلود رمان دوئل نوشته آنتون پاولوویچ چخوف   >> www.ZeroBook.lxb.ir <<  صفربوک

دانلود رمان دوئل نوشته آنتون پاولوویچ چخوف

ترجمه : احمد گلشیری

* * *

دوئل [Duel] رمانی از آنتوان پاولوویچ چخوف (۱۸۶۰-۱۹۰۴)، نویسنده­ ی روس، که در ۱۸۹۷ به چاپ رسید و یکی از مشهور‌ترین آثار او و تصویر تقریباً حقیقی آشفتگی روحی روس‌ها در پایان قرن گذشته است. تقریباً همه شخصیتهای داستان موجوداتی ضعیف ­اند و آرمانهایی را می‌­ جویند که خود می‌­ دانند بیرون از دسترس آنهاست و برده ­ی عادات خویش­اند.
داستان در شهر کوچکی در قفقاز و در کنار دریای سیاه می‌­ گذرد: لائوسکی که کارمند جوانی است خود را به این شهر منتقل کرده است تا سر و صورتی به زندگی خود که ضایع شده­‌اش می‌­ داند، بدهد. پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه با رفیقه­ ی خود، به سفر می‌­ رود. اما به جای آنکه در صراط مستقیم بیفتد، تمام روز را در خلوت به غذا خوردن و می‌­زدن و ورق­بازی و نقل داستانهایی بی‌سر و ته می‌­ گذراند. این لااقل نظر فون کورن، زیست‌شناس آلمانی الاصل، است. مردی فعال که به شدت از لائوسکی متنفر است، زیرا عقیده دارد که او به حکم قانون تنازع بقا از میان خواهد رفت. نفرت آن‌ها از یکدیگر چنان شدید می‌­ شود که بالاخره فون کون بهانه ه­ایی پیدا می‌­کند تا با لائوسکی دوئل کند. شب قبل از مبارزه برای لائوسکی بدبخت فرصتی است که درباره­ ی خود به تفکر بپردازد، می‌­ بیند که گذشته­‌اش چیزی جز بیهودگی و بی‌قیدی و دروغ نبوده است. ترس از مرگ میل به زندگی و زندگی بهتر را دراو بیدار می‌­ کند. قبل از ترک خانه در کمال محبت زن بیچاره ­ای را که او قصد ترکش را داشت، می‌­بوسد و به نظرش می‌­رسد که زن بی­نظیری است.
دوئل بی‌نتیجه به پایان می‌­رسد، اما لائوسکی مرگ را حس کرده است. زندگی تازه ­ای را شروع می‌­ کند، با رفیقه ­اش ازدواج می‌­ کندو سخت به کارمی­ چسبد.
لائوسکی، که یکی از شخصیتهای شاخص هنر چخوف است و شباهت بسیاری به «اوبلوموف» اثر گانچاروف، دارد، ضعیف است و مردد. بی‌آنکه بخواهد بدی می‌­ کند، نفرت او از اطرافیان خود پوششی است بر نفرتش از خود. برای تبرئه ­ی وجدان خود می‌­ کوشد تا به خود بقبولاند که معایبش حاصل زمان و ناشی از قانون توارث است. با این حال، نتیجه­ ی این رمان عنصر تازه ­ای در بدبینی چخوف وارد می‌­ کند و آن روابط بین لائوسکی و فون کونر است، که در عین دشمنی با یکدیگر هر دو دارای حسن نیت­‌اند و این روابط، خواننده را به یاد حکایت «یک نا‌شناس» می‌­ اندازد و نکته ­ی کمتر مشهود ولی اساسیی را آشکار می‌­ سازد و آن عشق چخوف به قهرمانانی است که خلق می‌­ کند.
هرچند صد سال تمام از درگذشت چخوف می‌گذرد، اما آثار او همچنان جذابیت خود را برای مشتاقان ادبیات در سراسر جهان حفظ کرده‌اند.
در رمان کوتاه دوئل، آنتوان چخوف به تهی بودن زندگی روشن فکرانهٔ زمان خود و نقش بر آب شدن آرزو‌های آن‌ها اشاره می‌کند. هیچ نویسندهٔ دیگری نتوانسته چون او با قدرتمندی به ترسیم شب تاریک روح دورانش بپردازد. او در عین حال در ترسیم تراژدی‌های پنهانی که تن و جان آدم را می‌فرساید استاد بود.